December 1957, fotograaf onbekend

Chocolademelk en Kerst

64 Jaar later en de Inloophaven gaat ook chocolademelk schenken.

 

Kerst is een periode van samen zijn, verbinden en dankbaarheid. Helaas gooien de huidige COVIDmaatregelen roet in het eten.  Om toch de verbinding te onderhouden en alle veteranen en hun partners te bedanken voor hun inzet gaat het veteraneninloophuis “de Inloophaven” in Schagen chocolademelk inschenken voor de veteranen en medewerkers van overheidshulpdiensten in de omgeving.
Op 17 december 2021 bent u vanaf 10.00 tot 13.00 welkom bij de Inloophaven. Lagedijkerweg 3 1742 NB te Schagen.

We hebben de Brigade Generaal Paul Hoefsloot, Directeur-bestuurder Nederlands Veteraneninstituut, bereid gevonden om hier een handje bij te helpen en zo kennis te maken met de Inloophaven en haar veteranen.

Om e.e.a. veilig en volgens de maatregelen te laten verlopen is het wel meeneem chocolademelk, een soort drive in idee. U komt binnen via de voordeur, krijgt chocomelk in de woonkamer wat u lopend kunt opdrinken in de tuin en daar kunt u weer eruit. We bieden geen zitgelegenheid.

Belangrijk: heeft u klachten blijft u dan thuis! We geven geen handen en we blijven op 1,5 meter.

 

Deze eindejaaractie is financieel mogelijk gemaakt door het Karel Doormanfonds, Ondersteuning Veteranen Activiteiten en Hulp voor Helden.
Voor verdere informatie: voorzitter@deInloophaven.nl of onze website: www.deInloophaven.nl